Logistik- / Lagerkollega søges til Team NDO Supply A/S

Brænder du for logistik, lager og for at gøre en forskel? Så læs med her:

Hos NDO Supply A/S fortsætter vi udviklingen, og vi søger vores nye kollega til lager/logistik. Vil du med på rejsen, hvor vi implementerer nyt IT og arbejder med optimering og forbedringer i alle led af værdikæden?

 

Om stillingen

Du vil indgå i vores lagerteam på 5 kolleger, der varetager alle opgaver fra varemodtagelse, forsendelse af luftfragt til fysisk pakning af både stykgods og containere til søtransport.

Herudover sikrer logistik/lager at alle dokumenter følger godset: Booking af gods, sikring af korrekt opmærkning, klargøring til vareudførsel, farlig gods dokumenter og øvrige administrative opgaver vedrørende forsendelserne. Dette bliver sammen med varemodtagelse en betydelig del af dine opgaver.  

Vores lager er fortrinsvis transitlager, hvor indkomne varer tjekkes, sampakkes og fragtoptimeres, så vi sammen sikrer en rettidig, komplet og sikker fragtløsning til modtageren.

Opgaverne kræver, at du har flair for IT og har du kendskab til spedition er det en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er, at du er omstillingsparat og kan navigere i en udpræget salgsorienteret virksomhed, hvor kundens behov altid kommer i første række.


Om din profil

Du har måske en praktisk baggrund indenfor lager/logistik, er uddannet fx logistikøkonom eller har anden relevant erfaring. Det afgørende er dog din indstilling og personlighed.

Du har et naturligt drive, en positiv tilgang til opgaver, god energi og forståelse for, at alle funktioner er indbyrdes afhængige af hinanden. Samtidig formår du at holde fokus når det går stærkt

Om NDO Supply A/S

NDO Supply A/S blev grundlagt 2001, og er i dag totalleverandør til grønlandske og færøske b2b kunder.

Vi er 25 kolleger, der arbejder fra vores kontor og lager i Hobro. Derudover har vi afdeling i både Grønland og på Færøerne. Som totalleverandør spænder sortimentet over alt fra blyanter, inventar, værktøj til rendegravere og hotelindretninger. Ingen opgaver er for små og ingen udfordringer for store. Vi går alle mod det fælles mål at være den foretrukne samarbejdspartner for nordatlantiske virksomheder og institutioner.

Hos NDO Supply A/S er kunden ikke et nummer, og det sætter vi en ære i.

 

Vi tilbyder:

Et afvekslende og udfordrende job på vores lager, hvor der er højt tempo og ikke 2 dage er ens. Stillingen er som funktionær og arbejdsstedet er fra vores lager/kontor i Valsgaard, Hobro.

Du bliver en del af et team i et hus, hvor der er højt til loftet, masser af medindflydelse, en flad struktur og en flok skønne kolleger, der kæmper sammen og løfter i flok.

 
Vi er i rivende udvikling, så kom og vær med til at forme fremtiden på lageret med os.

Vi inviterer løbende til samtaler, og finder vi den rette, slår vi til – så vent ikke med at sende din ansøgning til job@ndosupply.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Lars Bork på mail eller pr tlf. 78765467.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

HobroNDO Supply A/S
Skovbovej 34
9500 Hobro
Post@ndosupply.dk
+45 98 54 45 66

NuukNDO Supply A/S
Pukuffik 5, Nuussuaq
3900 Nuuk
Post@ndosupply.gl
+299 381 360

TórshavnNDO Supply A/S
Oman Gil 20
Fo – 188 Hoyvík
Ro@ndosupply.fo
+298 278 777